Diensten

k

Mediastrategie

Strategisch inzicht is meer dan weten waar uw doelgroep zich op welk moment bevindt. makeyourmedia gelooft in het op maat benaderen van elke case op zich. In het huidige medialandschap veranderen perspectieven in zo’n snel tempo dat alleen een pro-actieve benadering voldoet.

Mediaplanning

De middelenstrategie vormt de basis voor de invulling van het daadwerkelijke mediaplan. Welke titels, zenders en/of websites worden ingeschakeld? Hier wordt de keuze bepaald op basis van de prestaties van de media afzonderlijk en als geheel.

Media-inkoop

BESPAREN staat in hoofdletters op de agenda van vele adverteerders. makeyourmedia maakt deze besparingen daadwerkelijk voor u mogelijk door alle campagnes tegen de scherpst mogelijke tarieven en condities in te kopen.

Campagne management

Campagne management is erop gericht om de (online) campagne resultaten waar mogelijk verder te verbeteren. Dit doen wij door continue monitoring van campagnes, het optimaliseren (doorvoeren van verbeteringen) en rapporteren van de resultaten in een van te voren met de adverteerder afgesproken vaste frequentie.